22 Ιουνίου 2024

ΑΣΚΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗ

Ο γάμος του αιώνα στην Τουρκία

Αποκλειστικό του Kerem Barsin

Μαίος 2008

Παρουσία δεκάδων Υπουργών, διάσημων καλλιτεχνών καθώς και του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου της Τουρκίας, παντρεύτηκαν στην Ούρφα το Σάββατο 19 Μαΐου 2008, ο μεγαλύτερος γιος του Σείχη Ekrem Al Aslan, Σείχης Alp Al Aslan με την Nadine Ertogul.

Ο Σείχης Ekrem Al Aslan συνεχιστής της ιστορικής οικογένειας Al Aslan με πάνω από 200 χρόνια ιστορία στην Ούρφα, ίδρυσε το 1978 την κατασκευαστική εταιρεία Al Aslan η οποία σήμερα αποτιμάται σε πάνω από 1 δις δολάρια, με εμβληματικά ακίνητα στην κατοχή της μεταξύ των οποίων ο πύργος Al Aslan στο Etilier της Κωνσταντινούπολης.

Η Νadine Ertogul (31) γεννήθηκε στην Αττάλεια και σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Bilkent στην Άγκυρα όπου και γνώρισε το σύζυγό της Alp Al Aslan ο οποίος σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφία από τον όμιλο Al Aslan και πήγε στη Γαλλία και την Αγγλία για δύο χρόνια για τις μεταπτυχιακές της σπουδές. Σύμφωνα με πηγές του ομίλου Al Aslan αν και η Nadine προέρχεται από μια οικογένεια της μεσαίας τάξης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την οικογένεια Al Aslan. Ως δώρο ο σύζυγος της της έκανε το Ίδρυμα Nadine & Seigh Al Aslan το οποίο ήδη από τους πρώτους δύο μήνες της λειτουργίας του έδειξε τη δυναμική του.