22 Ιουνίου 2024

ΑΣΚΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗ

«Προφανής ο βασανισμός» της 30χρονης κατά τον ιατροδικαστή

Η υπόθεση της τραυματισμένης γυναίκας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας  δεν θα είχε ενδιαφέρον αν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών η γυναίκα δεν επιχειρούσε να το σκάσει από το νοσοκομείο, αν και σοβαρά τραυματισμένη. Οι φύλακες του «ΓΝΑ Λαϊκό» την εντόπισαν από τις κάμερες την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από τον προαύλιο χώρο.  Η γυναίκα, εμφανώς φοβισμένη, σε ερωτήσεις των γιατρών ανέφερε πως το όνομά της είναι Leila Bisoron, Συριακής καταγωγής και πως πρέπει να επιστρέψει στην οικία της γιατί έχει δύο αδελφές ανήλικες. Σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου μιλά καλά γαλλικά και επικοινωνεί και στα αγγλικά, ωστόσο, ο Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση των τραυμάτων.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Δ. Καλαμπάκα για το Medusa TV -τo θύμα Η Leila Bisoron είναι 30 ετών. Σημειώνεται ότι φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια, εγκαύματα και χαρακιές στην πλάτη. 

Λίγη ώρα μετά τη διακομιδή της τραυματία στο νοσοκομείο εμφανίστηκε μία γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι αδερφή της. Λέγεται Έλεν Μπισορόν. Εμφανίστηκε μαζί με μία άλλη αλλοδαπή, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σαν αδερφές της και τις δύο κοπέλες. 

Στο νοσοκομείο κατέφθασε άμεσα η Αστυνομία, άνδρες της Ομάδας κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και του Τrafficking για να ελέγξουν την υπόθεση. Ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής μόλις είδε τα τραύματα της 30χρονης γυναίκας, ειδοποίησε ιατροδικαστή, ο οποίος αποφάνθει ότι πρόκειται για προφανή βασανισμό της 30χρονης γυναίκας. 

Στη συνέχεια την είδε ψυχολόγος, στην οποία αποκάλυψε ότι μένει στη Δομή Σχιστού και ότι εργάζεται σε καθαριστήριο της ΜΚΟ ΗΡΑ, καθώς και σε ένα ραφείο. 

Αυτή την ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση της 30χρονης και θα εξεταστεί περεταίρω από τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.